Australia ToursAktiv-Resor

Soita ja kysy lisää:
0200 62 900 (0,66 eur/min)

Japani - nousevan auringon maa

Japanin mahtavat maisemat, kiehtova historia ja ikiaikaiset perinteet muodostavat  lähes päihdyttävän kontrastien kirjon.
Ainutlaatuinen kulttuuri ja maan eri puolien hätkähdyttävät eroavaisuudet ovat vangitseva yhdistelmä. Tokion modernista high-tech pääkaupungista, neonvalo mainoksista, Michelin-tähden ravintoloista ja pirskahtelevasta popkulttuurista siirrytään Kioton ikiaikaisiin perinteisiin, salaperäisiin geisha-alueisiin ja kauniisiin puutarhoihin sekä Japanin Alppien rauhallisiin maisemiin ja Hiroshiman järkyttävään menneisyyseen. Japani tarjoaa useita vilkkaita kaupunkeja, merkittäviä kulttuuriaarteita ja harmonista luonnon kauneutta.

Olemme rakentaneet kolme englanniksi opastettua kiertomatkaa mielenkiintoiseen Japaniin. Majoitukset ovat Superior ja Deluxe tason hotelleissa, halutessasi pyydä meiltä tarjous huokeammasta majoitusvaihtoehdosta. Kahden ensimmäisen kiertomatkan kuljetukset tapahtuvat paikallisbusseilla ja junalla, kolmannessa paketissa iso osa kuljetuksista tapahtuu yksityisautolla.  

NOSTALGINEN JAPANI | 8 päivää 7 yötä

Päivä 1 | Saapuminen Tokioon
Saapuminen Tokion lentokentälle, jossa opas on vastassa ja kuljetus hotelliin lentokenttäbussilla (kesto noin 1 h 20 min).

Päivä 2 | Tutustuminen Tokioon
Tänään tutustutaan Tokioon englanninkielisen oppaan seurassa, välimatkat kuljetaan julkisilla kulkuvälineillä. Voit valita alla olevista kokopäiväretkistä (kesto klo 9 – 17) mieleisesi:

Vaihtoehto 1. ”TOKYO DOWN TOWN”
Päivän aikana nähdään mm. Tokion kansallismuseo, joka on viiden rakennuksen muodostama kokonaisuus. Museossa esitellään taidetta ja arkeologiaa ja siellä on merkittävä buddhalaisen veistostaiteen kokoelma. Ameyoko tori, josta löytyy vaatteita, koruja, leluja, kosmetiikkaa ja elintarvikkeita hyvään hintaan. Tokion vanhin ja suosituin Asakusa Kannon temppeli. Alkuperäinen temppeli tuhoutui vuonna 1945 mutta uudessa temppelissä aistii yhä alkuperäisen temppelin hengen. Risteily Sumida-joella, joka päättyy Hama Riyun puutarhaan, jossa nautitaan teehetkestä. Lopuksi mennään Ginzan kaupunginosaan ja sen ostosalueille.

Vaihtoehto 2. ”TOKYO CENTER WEST”
Päivä alkaa vierailulla Meiji temppelissä, joka sijaitsee Harajukun kaupunginosassa. Shintolainen temppeli on pyhitetty keisari Meijille sekä hänen vaimolleen, keisarinna Shokenille. Muistomerkki valmistui 1920, ja se on yksi vierailluimmista historiallisista maamerkeistä Tokiossa. Sitten on vuorossa Omotesandon suosittu ostoskatu tavarataloineen ja liikkeineen. Ota Ukiyoen museossa ihaillaan japanilaista piirustustaidetta ja Tokion hallinnon observatoriosta käydään ihailemassa hienoja maisemia. Lopuksi vieraillaan punaisten lyhtyjen alueella Kabuki-Chossa.

Vaihtoehto 3. ”OLD EDO AND TOKYO BAY AREA”
Tokion ja sen vanhan nimen Edon tarina paljastuu futuristisessa Edo-Tokio museossa, josta päivä aloitetaan. Seuraavaksi tutustutaan puistomaiseen Imperial Palace Plazaan. Tokionlahden alueella nähdään tekosaaria ja liikekeskuksia. Retken lopuksi ajetaan modernilla Yurikamome-junalla.

Päivä 3 | Tokio – Takayama
Jätä matkalaukkusi vastaanottoon klo 7.30 mennessä, sillä laukut viedään eri kuljetuksella Tokiosta Kiotoon. Pakkaa matkakassiin tarvikkeet kolmen yön majoitusta varten. Tokiosta siirrytään Nagoyaan oppaan kanssa luotijunalla ja Nagoyasta matka jatkuu junalla Takayamaan (kesto noin 5 tuntia). Takayamassa tehdään kaupunkikierros ja nähdään mm. vanhat hallintorakennukset. Japanin Alpit taustanaan Kasayama on viehättävä kaupunki noin 650 m korkeudella merenpinnasta. Takayama tunnetaan puusepistään, joiden käsityötaito näkyy kauniissa puutaloissa.

Päivä 4 | Takayama – Shirakawago
Takayamasta siirrytään oppaan kera paikallisbussilla Shirakawagoon (kesto noin 1 tunti), jossa tehdään kaupunkikierros. Alue tunnetaan perinteisistä olkikattoisista maalaistaloistaan. Vuorten ja metsien ympäröimä kylien ja laaksojen kokonaisuus on Unescon maailmanperintökohde. Yöpyminen perinteisessä japanilaisessa talossa. Majoituksessa ei ole omaa kylpyhuonetta, pyyhettä eikä hammasharjaa. Illallinen sisältyy.

Päivä 5 | Shirakawago – Kanazawa
Shirakawagosta siirrytään oppaan kera paikallisbussilla Kanazawaan (kesto noin 1 ½ tuntia), jossa tehdään kaupunkikierros. Kanazawa sijaitsee kolmella kukkulalla. Kaupungissa on iso yliopisto ja taidealan korkeakoulu. Kenrokuen-puisto on klassinen kävelypuutarha ja luetaan Japanin top kolmoseen.

Päivä 6 | Kanazawa – Kioto
Kiotoon matkustetaan junalla ilman opasta (kesto noin 2 tuntia). Kioton rautatieasemalla on vastassa assistentti, jonka kanssa siirrytään hotelliin.

Päivä 7 | Kioto
Tänään tutustutaan Kiotoon englanninkielisen oppaan seurassa, välimatkat kuljetaan julkisilla kulkuvälineillä. Voit valita alla olevista kokopäiväretkistä (kesto klo 9 – 17) mieleisesi: 

Vaihtoehto 1. ”KYOTO – Main”
Kierroksella nähdään mm. Gingakuji temppeli eli Kultainen temppeli 1400-luvulta. Ryoanji, joka on tunnetuin Japanin zenbuddhalaisista temppeleistä. Erityisesti sen mystinen kivipuutarha on herättänyt huomiota. Kiyomizun temppeli vuodelta 788 on yksi Kioton vanhimmista ja erittäin suosittu. Päivän viimeinen kohde on Gion, Kioton historiallisesti tärkeä alue, josta löytyy teatteria ja taidetta. Gionissa on myös viimeinen geishojen koulutuskeskus.

Vaihtoehto 2. ”SAGANO – ARASHIYAMA”
Tällä retkellä lähdetään pois Kiotosta Arashiyaman lomakohteeseen. Nähdään Togetsukyon kuuluisa puusilta, Unescon suojelema Tenryujin temppeli, vaahterapuiden siimeksessä lepäävä Jojakkoji temppeli sekä kauneudestaan tunnettu Arashiyaman alue kirsikka- ja bambupuineen. Täällä voit ottaa upeita valokuvia.

Vaihtoehto 3. ”UJI – FUSHIMI”
Kiotosta noin 40 minuutin matkan päässä sijaitsee Uji. Sen vihreät kukkulat ja Ujijoen kauniit maisemat sekä Unescon maailmanperintölistalla oleva Byodon temppeli ovat kohteen houkuttimet. Päivän aikana nautitaan teeseremonia. Kiotossa nähdään kaikkein tunnetuin Inarin pyhätöistä Fushimi-Inari, joka tunnetaan tuhansista kirkkaan punaisista torii-porteistaan. Kioto tunnetaan myös sakesta ja tutustumme sen valmistukseen.

Päivä 8 | Kioto – Osaka
Kuljetus Kansain lentoasemalle lentokenttäbussilla (kesto noin 1 ½ tuntia). Lähtö hotellista on noin neljä tuntia ennen lennon lähtöä. Tarkka lähtöaika tulee edellisenä päivänä.

Hinnat alkaen

Majoitus EUR hinta / hlö / 2hh EUR hinta / 1hh
Superior 4.150 6.269
Deluxe 4.750 7.085

Makustusajankohta: tammi-helmi, kesä-heinä, syys- ja joulukuu

Majoitus EUR hinta / hlö / 2hh EUR hinta / 1hh
Superior 4.305 6.485
Deluxe 4.915 7.320

Matkustusajankohta: maalis-huhti-touko, elokuu, loka-marraskuu
Hinta perustuu 2-hengen seurueelle, mikäli samalle matkalle osallistuu useampi henkilö hinta halpenee.

Hintaan sisältyy
- Kansainväliset lennot
- Majoitukset: 2 yötä Tokio, 1 yö Takayama, 1 yö Shirakawago, 1 yö Kanazawa ja 2 yötä Kioto
- Aamiainen
- Illallinen ja aamiainen Shirakawagossa
- Englantia puhuva opas päivinä 2–5 ja 7. Avustava assistentti päivänä 1 lentokentällä ja avustava assistentti Kioton asemalla päivänä 6
- Junaliput: Tokio – Nagoia – Takayama | Kanazawa – Kioto ekonomi-luokassa, Deluxe paketin ostaneilla on First Class
- Bussikuljetukset: Takayama – Shirakawago – Kanazawa. Lentokenttäbussi Tokiossa ja Kiotossa.
- Matkatavarat: Tokio – Kioto (yksi matkalaukku per matkustaja)

KLASSINEN JAPANIN KIERTOMATKA | 13 päivää 12 yötä

Päivä 1 | Saapuminen Tokioon
Saapuminen Tokion lentokentälle, jossa opas on vastassa ja kuljetus hotelliin lentokenttäbussilla (kesto noin 1 h 20 min).

Päivä 2 | Tutustuminen Tokioon
Tänään tutustutaan Tokioon englanninkielisen oppaan seurassa, välimatkat kuljetaan julkisilla kulkuvälineillä. Katso retkivaihtoehdot edellisestä ohjelmasta.

Päivä 3 | Tokio – Hakone
Siirtyminen Hakoneen oppaan kanssa (kesto noin 1 ½ tuntia). Hakonessa tehdään tutustumiskierros, jonka aikana tehdään veneretki kauniilla Ashin kraatterijärvellä taustana komea Mount Fuji. Matkaa taitetaan myös köysiradalla Owakudanin tulivuoriperäisessä laaksossa. Kuumissa lähteissä keitetyt mustat kanamunat saavat värinsä rikistä ja niiden sanotaan lisäävän 7 vuotta elinikää.

Päivä 4 | Hakone – Takayama
Kuljetus Odawaraan autolla, josta jatketaan junalla Nagoiaan ja sieltä edelleen Takayamaan (kesto noin 4 h 30 min). Opas on vastassa Nagoian asemalla. Takayamassa tehdään kaupunkikierros ja nähdään mm. vanhat hallintorakennukset. Japanin Alpit taustanaan Kasayama on viehättävä kaupunki noin 650 m korkeudella merenpinnasta. Takayama tunnetaan puusepistään, joiden käsityötaito näkyy kauniissa puutaloissa.

Päivä 5 | Takayama – Shirakawago – Kanazawa
Takayamasta siirrytään oppaan kera paikallisbussilla Shirakawagoon (kesto noin 1 tunti), jossa tehdään kaupunkikierros. Alue tunnetaan perinteisistä olkikattoisista maalaistaloista. Vuorten ja metsien ympäröimä kylien ja laaksojen kokonaisuus on Unescon maailmanperintökohde. Shirakawagosta siirrytään oppaan kera paikallisbussilla Kanazawaan (kesto noin 1 ½ tuntia).

Päivä 6 | Kanazawa – Kioto
Kaupunkikierros. Kanazawa sijaitsee kolmella kukkulalla. Kaupungissa on iso yliopisto ja taidealan korkeakoulu. Kenrokuen-puisto on klassinen kävelypuutarha ja luetaan Japanin top kolmoseen. Kiotoon matkustetaan junalla ilman opasta (kesto noin 2 tuntia). Kioton rautatieasemalla on vastassa assistentti, jonka kanssa siirrytään hotelliin.

Päivä 7 | Kioto
Tänään tutustutaan Kiotoon englanninkielisen oppaan seurassa, välimatkat kuljetaan julkisilla kulkuvälineillä. Katso retkivaihtoehdot edellisestä ohjelmasta.

Päivä 8 | Vapaapäivä Kiotossa
Voit viettää vapaapäivää Kiotossa tai kysy meiltä lisää retkivaihtoehtoja

Päivä 9 | Kioto – Mt. Koya
Siirtyminen junalla ja köysiradalla Mt. Koyaan oppaan kanssa (kesto noin 3 tuntia). Alueella on yli 12o temppeliä, joista yhdessä on yöpyminen temppelialueella. Illallinen sisältyy. Tutustumiskierroksella nähdään mm. Okunoin mausoleumi, Togugawan hautausmaa ja Kongobujin temppeli.

Päivä 10 | Mt. Koya – Okayama – Hiroshima
Aamuseremonia temppelissä ja kasvisaamiainen. Mount Koyalta lähdetään köysiradalla Okayamaan. Sitten siirrytään junalla Hiroshimaan oppaan kanssa (kesto noin 1 ½ tuntia).

Päivä 11 | Hiroshima – Miyajima
Tänään tehdään opastettu tutustumiskierros Hiroshimassa ja Miyajiman alueella. Hiroshimalla on pelkoa herättävä historia mutta kaupunki pursuaa nykyisin hyvinkin vireää elämää. Retken aikana nähdään mm. Rauhanpuisto- ja museo, joka dokumentoi atomipommin kauhua kartoin, valokuvin, pienoismallein, videoin ja esinein. Vierailu ja yöpyminen myös Miyajiman saarella, jota pidetään Japanin kolmen kauniimman paikan joukossa. Tunnetuin nähtävyys on Itsukushimanin pyhäkkö. Illallinen sisältyy.

Päivä 12 | Miyajima – Hiroshima – Osaka
Aamiaisen jälkeen lähdetään laivalla ja junalla Hiroshimaan, josta jatketaan luotijunalla Osakaan oppaan kanssa. Osaka on Japanin toiseksi suurin kaupunki, eläväinen ja energinen. Osakassa tehdään kaupunkikierros ja nähdään mm. Osakan valkoinen linna, Osakan sydän, kaikkia aisteja ruokkiva Dotonbori ja Umedan alueen tavaratalot.

Päivä 13 | Kotimatka
Kuljetus lentokenttäbussilla Osakan lentoasemalle (kesto noin 50 min).

Hinta alkaen

Majoitus EUR hinta / hlö / 2hh  EUR hinta / 1hh
Superior 7.545 11.815
Deluxe 8.415 12.995

Makustusajankohta: tammi-helmi, kesä-heinä, syys- ja joulukuu

Majoitus EUR hinta / hlö / 2hh EUR hinta / 1hh
Superior 7.805 12.185
Deluxe 8.665 13.830

Matkustusajankohta: maalis-huhti-touko, elokuu, loka-marraskuu
Hinta perustuu 2-hengen seurueelle, mikäli samalle matkalle osallistuu useampi henkilö hinta halpenee.

Hintaan sisältyy
- Kansainväliset lennot
- Majoitukset: 2 yötä Tokio, 1 yö Hakone, 1 yö Takayama, 1 yö Kanazawa ja 3 yötä Kioto, 1 yö Mt. Koya, 1 yö Hiroshima, 1 yö Miyajima ja 1 yö Osaka
- Aamiainen
- Illallinen ja aamiainen Mt. Koyassa ja Miyajimassa, illallinen ja aamiainen Hakonessa Deluxe paketissa
- Englantia puhuva opas paitsi päivinä 1, 8 ja 13. Avustava assistentti päivänä 1 lentokentällä ja avustava assistentti Kioton asemalla päivänä 6
- Kaikki ohjelmassa mainitut junaliput ekonomi-luokassa, Deluxe paketin ostaneilla on First Class
- Bussikuljetukset: Takayama – Shirakawago – Kanazawa. Lentokenttäbussi Tokiossa ja Osakassa.
- Matkatavarat: Tokio – Takayama | Takayama – Kioto | Kioto – Hiroshima | Hiroshima – Osaka (yksi matkalaukku per matkustaja)

ERILAINEN JAPANI | 12 päivää 11 yötä

Tämä paketti on räätälöity hyvää palvelua ja yksityiskuljetuksia arvostaville. Pisteenä i:n päällä on lepoloma Yakushiman saarella.   

Päivä 1 | Saapuminen Tokioon
Saapuminen Tokion lentokentälle, jossa opas on vastassa ja yksityiskuljetus hotelliin (kesto noin 1 h 20 min). Iltapäivällä käydään kaupunkiajelulla oppaan kanssa. Kierroksen aikana nähdään mm. Imperial Palace, Tokion vanha kaupunki Asakusa, kaupungin vanhin temppeli Sensoji ja Nakamisen ostoskatu. Sitten ajellaan metrolla Meiji temppelille Harajukun kaupunginosaan. Shintolainen temppeli on pyhitetty keisari Meijille ja hänen vaimolleen, keisarinna Shokenille. Kesto 4 tuntia.

Päivä 2 | Tokio, kalatori ja kokkikurssi
Tänään tutustutaan Tsukiju Markettiin, joka on maailman suurin kalatori. Torilta löytyy noin 450 erilaista tuotetta. Kalatorin jälkeen vieraillaan japanilaisessa kodissa. Opit valmistamaan maki sushia, gunkan makia ja nigiri sushia. Lopuksi herkut nautitaan lounaaksi. Kesto 4 tuntia.

Päivä 3 | Hakone ja Mt Fuji National Park
Tokiosta siirrytään autolla oppaan kera Hakoneen, joka tunnetaan kuumista lähteistään ja Mount Fujin maisemistaan. Ajomatka kestää noin 1 ½ tuntia. Perillä ylitetään Ashinoko-järvi laivalla. Vierailu myös Hakonen ulkoilmamuseossa. Yöpyminen on japanilaisessa Ryokanissa, jossa nukutaan futoneilla ja voit illallisen lisäksi nauttia onsenista eli kuumasta lähteestä. Ryokanissa ei ole yhden hengen huoneita. Yksin matkustava yöpyy eri hotellissa.

Päivä 4 | Kioto, teeseremonia ja kimonot
Aamulla on kuljetus rautatieasemalle ja matka kuuluisalla Shinkansen luotijunalla Kiotoon. Perillä on assistentti vastassa ja kuljetus hotelliin. Iltapäivällä tutustutaan japanilaiseen kulttuuriin, nautitaan teeseremoniasta ja pukeudutaan perinteiseen kimonoon. Kesto 3 tuntia.

Päivä 5 | Kioton kaupunkikierros
Aamiaisen jälkeen lähdetään tutustumaan Kiotoon. Päivän aikana näet mm. Kultaisen paviljongin, Nijon linnan, Nishiki markkinat ja Puhtaan veden temppelin. Lounas nautitaan paikallisessa ravintolassa ja listalla on mm. Kobe-härkää ja lasi viiniä tai olutta. Kesto 8 tuntia.

Päivä 6 | Kioton ympäristö
Tänään tehdään retki Kioton ulkopuolelle. Auto ja opas noutavat hotellilta ja lähdetään Arashiyamaan. Retken aikana käydään tunnetun samurai filmitähden Okochi Denjiron huvilalla, tehdään kävelyretki bambu-metsikössä ja nähdään Nonomiyan ja Tenryujin temppelit. Lounas nautitaan temppelialueella. Kesto 6 tuntia.

Päivä 7  | Kioto – Yakushima
Kuljetus Osakan lentoasemalle ja lento Yakushimaan ja kuljetus hotelliin.  Illallinen hotellissa.

Päivät 8 – 10 | Yakushima
Leppoisaa oleskelua, luontoelämyksiä ja lomailua. Aamiainen ja illallinen.

Päivä 11 | Yakushima – Osaka
Kuljetus lentoasemalle ja lento Osakaan, jossa kuljetus hotelliin.

Päivä 12 | kotimatka
Kuljetus lentoasemalle ja kotimatka alkaa.

Hinta alkaen
EUR 8.480 / hlö / Deluxe majoituksessa jaetussa 2-hengen huoneessa
Matkustusajankohta: toukokuu
Hinta perustuu 2-hengen seurueelle, mikäli samalle matkalle osallistuu useampi henkilö hinta halpenee.

Hintaan sisältyy
- Kansainväliset lennot
- Majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa
- Aamiainen
- Retket ja kuljetukset ohjelman mukaisesti
- Junalippu ekonomi-luokassa
- Vastaanotto lentokentällä ja lentokenttäkuljetukset
- Englantia puhuvan oppaan palvelut
- Ohjelman mukaiset ateriat

Hintaan ei sisälly
- Ruokajuomat ellei toisin mainittu
- Juomarahat
- Henkilökohtaiset kulut

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy